Finnisches Mittsommerfest

Juhannus

SISU-radio Frankfurt    & die Finnische Gemeinde Frankfurt   laden zur finnischen Mittsommerfeier in Oberursel am 22.6. ab 18 Uhr ein:

Tervetuloa viettämään suomalaishenkistä juhannusta Krebsmühlen pihapiiriin alkaen kello 18. Paikalla on pitopöytä nyyttikestiperiaatteella ja grilli kuumana koko illan. Makkaraa ja pullaa voi ostaa myös paikan päällä. Baarista saa myös suomalaisia juomia. Little Finnland myy suomalaisia tuotteita. Näytillä Pentti Lepistön veistoksia ja Tarzan-valokuvanäyttely. Ohjelmassa pelejä, leikkejä , lauluja ja tietysti tanssia lavan laidasta laitaan!

Herzlich willkommen zur finnischen Mittsommerfeier! Ab 18 Uhr wird in der Krebsmühle gefeiert, gespielt, gegrillt, gegessen, gesungen und getanzt. KREBSMÜHLE, Hinter der Krebsmühle 1, 61440 Oberursel